Klippan Yllefabrik

Kuddfodral Moonlight 45x45cm

Kuddfodral Moonlight 45x45cm
Klippan Yllefabrik

Kuddfodral Moonlight 45x45cm

260 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Moonlight Kuddfodral, är de senaste nyheten i sortimentet!

Försköna hemmet med en vacker och otroligt detaljrik kuddfodral tillverkad av 100% bomull där inspirationen är tagen från naturen och nattljusets vackra effekt, därav namnet Moonlight. Kuddfodralet är gjord av bomull och tillverkad av Oeko-Tex certifierade mönstertryckare.

Fodralet är inte bara en snygg och charmig detalj för hemmet, den är skön och mjuk mot kroppen och med rätt vård har du den vackra kudden i din ägo i många år framöver!

Oeko-Tex certifieringen är ett världsledande märkning och har ett av de högsta kraven, de innebär att kuddfodralet är fri från ohälsosamma kemikalier.

Innerkudde ingår ej vid köp.

Materialet är hållbart, biologiskt nedbrytbart och därmed bra för klimatet!

Kuddfodralen går utmärkt att matcha med andra produkter från Klippan Yllefabrik och framför allt de fantastiska plädarna från STELLA-serien.

KY275589
Mått
45x45cm
Material
100% bomull
Bomull
Tillverkningsland
Sverige

Maskintvätt: Ja – Se Klippan Yllefabriks skötselråd. Oftast räcker det med att hänga ut fodralet på vädring när det är fuktigt ute. Torktumlas ej!