TIDSENLIGT - UTVALT - HÅLLBART

D-COR HOME tar tydligt avstamp i det förra sekelskiftet och de olika byggnads- och inredningsstilar som rådde då, vid slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Hos oss finner du därför ett stort utbud av beslag och lampor i gammaldagsstil som gör det enkelt att renovera och inreda tidsenligt - en rejäl dos nostalgi för den vackra sekelskiftesbostaden som får en chans att återfå sin forna glans och charm.

Men det finns mer. Vi tror på att en väg till mer hållbara inredningar är att hålla sig till en inredningsstil som är personlig och till noga genomtänkta köp av produkter med hög kvalité och lång livslängd.

Det skapar hem att trivas i – länge – och som inte är beroende av kortvariga trender. Inte sällan uppstår detta när man lyckas blanda olika stilar, gammalt med nytt och genom addera något annorlunda. Så sida vid sida med inredningsprodukter av klassiskt snitt såsom exklusiva herrbetjänter och drinkvagnar i kolonialstil finner du även mer ovanliga inredningsdetaljer, hantverksprodukter, slitstarka mattor och värmande plädar i sobra färger.

Och nämnde vi att vi gillar ekologiskt och naturmaterial? Kika in på avdelningen kök och städ för att botanisera bland produkter som handgjorda bak- och matlagningsredskap i trä, väldoftande såpor, kemikaliefria städprodukter och naturliga alternativ till tvätt- och sköljmedel.

Välkommen till D-COR HOME, vi är glada att du hittat hit.

VI ÄR MEDLEMMAR I
Svenska byggnadsvårdsföreningen bildades 1975 under det av Europarådet utlysta byggnadsvårdsåret. Föreningen är en oberoende, ideell förening som jobbar för skydda, vårda och bevara byggnader och bebyggelsemiljöer från alla tider.Hållbar E-handel är ett branschinitiativ och en organisation som startats av e-handlare som vill verka för en hållbarare e-handel genom kunskap, samverkan och påverkansarbete.