Louis de Poortere

Richelien Velours Carved 1000 140x200cm

Richelien Velours Carved 1000 140x200cm
Louis de Poortere

Richelien Velours Carved 1000 140x200cm

6 465 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Vacker och enkel matta med en skuren linje runt i en neutral grå ton. En modern och klassiska matta till vardagsrum eller sovrum. Denna matta är maskinvävd i Belgien på traditionell Jacquard Wilton vävstolar i 100% bomull. Vävda mattor förbrukar 60% mindre icke-förnybara resurser vid tillverkning än andra typer av mattor.

Över ett sekel av skicklighet och hantverk vävs i varje matta som produceras av Louis de Poortere. Varje matta har flera lager av textur och sömndetaljer för att ge ett äkta ”vintage” utseende. Det finns inget som vävda mattor för att ge ett rum komfort, värme och karaktär. Den hjälper även att behålla värmen i rummet genom att fungera som en värmeisolering. En matta dämpar ljudets påverkan och förbättrar atmosfären. Vi lägger stor viktigt på att produkterna vi säljer ska ha en lång livslängd  så ge gärna mattan lite extra kärlek genom att ta hand om den väl. 

LDP1000
Mått
140x200cm
Material
100% bomullsgarn
Bomull
Tillverkningsland
Belgien

Nerladdning

Skötselråd LDP

Skötselråd för mattor från Louis de Poortere

Nerladdning (317.65k)

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer Richelieu Velours från Louis de Poortere

Nerladdning (253.47k)

Dammsug mattan minst en gång i vecka och ta bort fläckar omedelbart. Tänk på att använda inställningen utan borste när du dammsuger. Vänd på mattan i olika riktningar så att den slits jämt. För att ta bort fläckar eller vätska använd hushållspapper och fukta sedan en disksvamp med lite diskmedel, tänk på att inte skrubba utan badda försiktigt på fläcken. Om din matta är lätt att plocka upp, skaka den först ute och lägg den över ett klädställ och slå lätt. Helst på baksidan av mattan och ta sedan in den och dammsug.

Rulla alltid mattan så att framsidan är utåt och linda i en plastpåse för optimal förvaring.