Grunne

Tvättika lavendel städ & mjukmedel

Tvättika lavendel städ & mjukmedel
Grunne

Tvättika lavendel städ & mjukmedel

119 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Grunne laundry tvättika är ett miljövänligt skölj- och rengöringsmedel med en ljuvlig doft av lavendel. Den underbara doften av lavendel kommer från äkta eterisk lavendelolja och ger kläderna en behaglig doft. Utan klarningsmedel eller konserveringsmedel. Produkten är miljövänlig och skonsam, och är dessutom biologiskt nedbrytbar.

Använd gärna tillsammans med vårt ekologiska tvättmedel från Grunne ’Ekologiskt tvättmedel Laundry lavendel’. Kommer med doseringsmått.

Tvättika kan även användas till:
Sköljmedel i tvättmaskinen – Häll 30ml i sköljmedelsfacket i tvättmaskinen.

Rengöra klinker & kakel – Applicera lite av tvättika på en städsvamp eller liknande och stryk på kakel eller klinker vilket kommer resultera att de vita fogarna kommer bli strålande rena.

Lösa kalkfläckar & kalkavlagring – Stryk tvättika på kalkfläckar med en tvättsvamp eller trasa, skölj sedan efter ca 10 minuter med vatten.

Motverkar mögel och dålig lukt – Höll medlet på det utsatta området, ex. duschdraperi vänta i ca 10 minuter innan du tvättar i tvättmaskinen. För att få bort svarta mögelsporer i ex. duschen skrubba tvättika det utsatt området.

Rengöring tvätt- och diskmaskin – Rengör din tvätt- och diskmaskin på djupet genom att hälla 30 ml av tvättika i tvättrumman och diskmaskinen, sätt sedan på en normalmaskin 60 grader.

Ugnsrengöring – Höll ca 30ml i en värmetålig ugnsskål och sätt sedan på ugnen på 150 grader och låt stå i 1 timme. Syran i tvättikan kommer tillsammans med fukten och värmen lösa upp fettfläckar vilket kommer göra det lätt att städa ugnen.

Glans för fönsterputs och speglar – Blanda en skvätt av medlet med vatten, tvättikan gör att fettfläckar och smuts löses upp och blir lätt att tvätta av.

Produkterna från Grunne är miljövänliga och tillverkas på Öland och tas fram med omsorg – hela vägen till materialet i etiketten.

GR251L
Tillverkningsland
Sverige
Material
Aqua, acetic acid, organic lavendulaangustifolia oil