Grunne

Linoljesåpa 1L Vit

Linoljesåpa 1L Vit
Grunne

Linoljesåpa 1L Vit

145 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Varför använda flera kemiska rengöringsmedel när man kan ersätta de flesta med en produkt? Grunnes linoljesåpa är en effektiv såpa som kan användas till att ta bort det flesta fläckar och användas för att ljus upp golv av till exempel björk, gran, ask och furu.

Linoljesåpan går att använda både inomhus och utomhus, ett fantastiskt universalmedel som inte innehåller klarningsmedel eller konserveringsmedel. Produkten är miljövänlig och skonsam, och är dessutom biologiskt nedbrytbar. Såpan kan användas till att skura och impregnera golv, putsa fönster, rengöra toalett, altantvätt, allrengöring i kök, klinker & kakel, bilen och mycket annat.

Linoljesåpan kan även användas i fotbadet och som tvättmedel till plädar, filtar och ullkläder. Löser smuts även i kallt vatten. Produkterna är miljövänliga och tillverkas på Öland och tas fram med omsorg – hela vägen till materialet i etiketten.

Hur mycket vitsåpa du ska använda beror på hur stort slitaget är, i normala fall tag 2dl till 10L kallt vatten. Skura först där slitaget är och låt stå i ca 10 minuter, skura golvet sedan och avsluta med att gå över den mest drabbade ytan.

GR216V
Tillverkningsland
Sverige
Material
Natriumkarbonat, pottaska, linolja och vegetabiliska fetter

Relaterade artiklar