Grunne

Linoljesåpa 1L Lavendel

Linoljesåpa 1L Lavendel
Grunne

Linoljesåpa 1L Lavendel

99 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Varför använda flera kemiska rengöringsmedel när man kan ersätta de flesta med en produkt? Grunnes linoljesåpa är en effektiv såpa som kan användas till att ta bort det flesta fläckar. Den underbara doften av lavendel kommer från äkta eterisk lavendelolja och ger en behaglig rumsdoft.

Linoljesåpan går att använda både inomhus och utomhus, ett fantastiskt universalmedel som inte innehåller klarningsmedel eller konserveringsmedel. Produkten är miljövänlig och skonsam, och är dessutom biologiskt nedbrytbar. Såpan kan användas till att skura och impregnera golv, putsa fönster, rengöra toalett, altantvätt, allrengöring i kök, klinker & kakel, bilen och mycket annat.

Linoljesåpan kan även användas i fotbadet och som tvättmedel till plädar, filtar och ullkläder. Löser smuts även i kallt vatten. Produkterna är miljövänliga och tillverkas på Öland och tas fram med omsorg – hela vägen till materialet i etiketten.

Till allmän städning använd ungefär 1 dl till 10 liter vatten, impregnering behöver ca 1 liter till 10 liter vatten.

GR211L
Tillverkningsland
Sverige
Material
Natriumkarbonat, pottaska, linolja och vegetabiliska fetter

Relaterade artiklar