Eichholtz

Pall Arnaud svart

Pall Arnaud svart
Eichholtz

Pall Arnaud svart

4 295 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Med inspiration från den framgångsrika konstnären, arkitekten och designern Pierre Jeanneret, som gjort sig känd för att skapa ikoniska designmöbler, presenterar vi denna moderna och klassiska pall. Pallen har en mycket tilltalande design med inspiration från 1950- och 1960-talets minimalistiska möbler. Med dess robusthet i form av massivt mindi-trä och vackra v-formade ben i svartfinish kombineras kvalitet med enkelhet. Sittdelen av handvävd rotting skapar en varm och ombonad känsla i hemmet. Otroligt snygg och mycket exklusiv! 

EH114163
Mått
39x31,5xH. 43 cm
Material
Mindi trä | Rotting | Svart finish
Rotting
Trä
Tillverkningsland
Indonesien

Vi lägger stor viktigt på att produkterna vi säljer ska ha en lång livslängd. Det är viktigt att ge de extra kärlek, därför rekommenderar vi att damma av regelbundet med en ren, mjuk och torr trasa. Undvik exponering av solljus, fukt och extrema temperaturförändringar och utsätt inte möblerna för repor från husdjur eller vassa föremål.

För en djuprengöring doppa en mjuk trasa i en blandning med milt diskmedel och ljummet vatten, vrid trasan ordentligt och rengör. Trälack bör inte förbli fuktig då vattenfläckarna kan skada ytan, torka därför bort överskottet av vatten omedelbart med en torr trasa.