Eichholtz

Butler Tray Osborn brun

Butler Tray Osborn brun
Eichholtz

Butler Tray Osborn brun

3 995 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

En mångsidig möbel som passar perfekt i hemmet med exklusiv inredning, ’Osborn’ är gjort av mahognyträ och kommer i en körsbärsfinish. Med dess hopfällbara ställning kan ’Osborn’ enkelt tas fram när extra bodsutrymme behövs. Det går även att ta av brickan från ställningen och använda den som en enkel bricka, perfekt för att duka fram något gott på till kvällen. 

EH100814
Mått
77x60xH. 87 cm
Material
Mahogany | körsbärsfinish
Rotting
Trä
Tillverkningsland
Indonesien

För att bevara skönheten på dina lyxmöbler rekommenderar vi att damma av regelbundet med en ren, mjuk och torr trasa. Undvik exponering av solljus, fukt och extrema temperaturförändringar och utsätt inte möblerna för repor från husdjur eller vassa föremål, var även försiktigt om du har plantor eller flaskor på brickan att de inte lämnar blöta ringar efter sig.

För en djuprengöring doppa en mjuk trasa i en blandning med milt diskmedel och ljummet vatten, vrid trasan ordentligt och rengör möbeln med den. Trälack bör inte förbli fuktig då vattenfläckarna kan skada ytan, torka därför bort överskottet av vatten omedelbart med en torr trasa.