Eichholtz

Barvagn Bahamas

Barvagn Bahamas
Eichholtz

Barvagn Bahamas

12 300 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Denna eleganta vagn med glasskivor av klart glas, rottingdetaljer och antika bronshjul passar utmärkt att använda som serveringsvagn eller drinkbord. ’Bahamas’ gör sig bra både som barvagn när du håller i fester och serveringsbord i din matsal samt som en fin inredningsdetalj. Som resterande av produkterna från Eichholtz är denna handtillverkad från de allra finaste materialen. Trä och rotting är naturliga material som ger en härlig värme och skönhet till inredningen.

EH111935
Mått
71x44 H. 81,5 cm
Material
Glas
Mahogany | Rotting
Stål
Trä
Tillverkningsland
Indonesien

Damma av möbeln regelbundet med en ren och mjuk trasa. Använd gärna en mjuk mikrofiberduk och fukta duken med en utspädd rengöringspolish. Torka mot kornets riktning och rengör spill eller fläckar med en fuktig trasa. För att återställa torr eller sprucken rotting applicera kokt linolja med en bortse. Om möblerna inte absorberar mer olja torka av dem med en mjuk trasa.