Eichholtz

Ljusstake Octopus

Ljusstake Octopus
Eichholtz

Ljusstake Octopus

2 020 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

’Octopus’ är en unik och välgjord ljusstake som är gjord av mässing och kommer i en antik mässingfinish. Ljusstakar har använts i hem under flera generationer och med denna får du ta del av havets skönhet. Oavsett om du köper den till dig eller som en gåva passar den hemmets alla rum. Ljusstaken passar lika fint på matbordet, byrån eller soffbordet.

Metallfinish är ett populärt material inom designvärlden då den förser charm och stil till hemmet. Genom att noggrant rengöra och underhålla metallytor kan du njuta av ljusstaken i många år framöver. 

EH112794
Mått
15,5x14xH. 24,5 cm
Material
Mässing
Mässing | Mässingfinish
Tillverkningsland
Indien

Rengör med en fjäderdamm, mjuk ren trasa eller en mikrofiberduk, envisa fläckar tas bort med vatten eller milda rengöringsprodukter. Använd aldrig varmt vatten eller produkter som innehåller ammonium, klor, lösningsmedeler eller limborttagning. Undvik vidare pappershanddukar, skrapor, stålull, skurplattor, rakblad och liknande.