Stikkan

Eldverktyg "Flamman" Gjutjärn

Eldverktyg "Flamman" Gjutjärn
Stikkan

Eldverktyg "Flamman" Gjutjärn

995 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Flamman är en blåsbälg och eldgaffel kombinerat i ett enda stilrent och hållbart eldverktyg. Den är ett perfekt komplement för dig som inte har plats för ett större eldställ men ändå vill ha de viktigaste tillbehören för eldning. FLAMMAN är en modern uppföljning av blåsbälgen och är vetenskapligt framtagen med rördimensioner som motverkar att luften kommer ut som en solfjäder och förhindrar att askan yr runt i brasan.

Blåsröret är konstruerat för att ge maximalt med kraft med den jetstråle av luft som kommer ur blåsröret och ger liv till en slocknande brasa samtidigt som den minimerar risken att aska flyger ut. FLAMMAN har en backventil som säkerställer att du inte får aska i svalget när du använder blåsröret.

Blåsröret fästs enkelt på en stabil magnetisk bottenplatta för att kunna användas som eldgaffel och exempelvis flytta på veden i brasan eller raka ut aska. Används med fördel till brasan eller klotgrillen men för den kreativa är användningsområdena många.

Stativet som röret står på kan exempelvis användas för att lyfta på det heta grillgallret och skrapa bort aska och annat ur grillen. För att ta bort blåsröret från stativet vinklar du blåsröret en aning och lyfter sedan enkelt bort blåsröret från stativet. FLAMMAN tar väldigt lite plats och är tillverkad i gjutjärn för bästa kvalité och hållbarhet.

Tillverkas av det svenska företaget Stikkan i Forshaga, Värmland.

Levereras i fin och smidig förpackning som gör det lätt att ge bort som present.

Viktigt! Kom ihåg att aldrig andas in rök från elden.

ST2
Mått
Bottenplatta: 10,5 cm x 10,5 cm | Diameter 1,5 cm Längd: 58,5 cm
Material
GjutJärn
Järn
Tillverkningsland
Sverige