Eichholtz

Eldställ 4-set

Eldställ 4-set
Eichholtz

Eldställ 4-set

4 495 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

En öppen spis bidrar till en mysig atmosfär och är känt för att vara hjärtat i alla hem. Håll elden vid liv med denna stilrena design i stål med en antik zinkfinish från exklusiva varumärket Eichholtz. Detta set inkluderar fyra praktiska redskap som hänger på ett ställ, en pekare, tång, skyffel och borste. Varje verktyg har ett handtag som gör det enkelt för dig att få ett stadigt grepp runt. Utöver dess användning är detta eldställ en snygg detalj till inredningen hemma. Eldstället är även en underbar gåva för de med en traditionell öppen spis.

EH106568
Mått
15,5x29xH. 78 cm
Material
Järn | Zinkfinish
Stål
Zink
Tillverkningsland
Indien

Rengör med en fjäderdamm, mjuk ren trasa eller en mikrofiberduk, envisa fläckar tas bort med vatten eller milda rengöringsprodukter. Använd aldrig varmt vatten eller produkter som innehåller ammonium, klor, lösningsmedeler eller limborttagning. Undvik vidare pappershanddukar, skrapor, stålull, skurplattor, rakblad och liknande.