Klippan Yllefabrik

Bricka Fräken grön Ø38cm

Bricka Fräken grön Ø38cm
Klippan Yllefabrik

Bricka Fräken grön Ø38cm

349 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Mysigt och vackert detaljerad rund bricka designat av Bitte Stenström. Brickan omfamnas av ett detaljrikt mönster av vackra ormbunksblad presenterat på en rund bricka i FSC-certifierat laminerat björkfaner.

Brickan kan du använda för de flesta ändamål, vanligast som serveringsbricka eller underlägg när du äter frukost i sängen. Runt hela brickan finns en praktisk spillkant som underlättar vid användandet. När brickan inte används kan den med fördel stå mot väggen vid kökskranen eller vid matbordet som en fin inredningsdetalj.

Brickan är tillverkad i laminerat björkfaner, ett naturligt, fint och miljövänligt material som är tåligt nog att klara av vardagen i hemmet. Brickan är lätt att bära och passar in i alla hem.

Allt igenom tillverkningsprocessen av brickan ”Fräken” har ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av våra skogar tillgodosetts!

KY913864
Mått
Ø 38 cm
Material
Tillverkat i FSC-certifierat laminerat björkfaner
Trä
Tillverkningsland
Sverige

Rengör med en fuktig trasa.