Badrumslampa Topelius - mässing / opalvitt droppglas

Badrumslampa Topelius - mässing / opalvitt droppglas

Badrumslampa Topelius - mässing / opalvitt droppglas

2 670 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Badrumslampa Topelius är en vägglampa med vitt droppglas är en dekorativ och elegant lampa gjord i dragen och trycksvarad mässing. Dekorativa delen av lampans arm har tydliga inspirationer från stilen vid förra sekelskiftet.

Lampan är en direktansluten väggfast modell, vilket gör att det inte finns en strömbrytare utan det styrs med en direktanslutning väggströmbrytare. Den är försedd med E27 förmässingad lamphållare (max 20W), och en gängad ring till att fästa skärm med. Lampan har ett kapslat väggfäste i IP-klass 24. Glasskärmen är ett vitt droppglas och har en 80mm flänsfattning.

Ljuskällor ingår ej vid köp av lampa.

Materialet mässing är en metallblandning av zink och koppar, där man genom bockning, dragning och svarvning har kunnat format lampan. Med tiden får mässing en mörkare ton, desto mer fukt som den drar åt sig desto snabbare kommer den att få en mörkare ton. En naturlig och härlig process när det kommer till materialet mässing. Det går bra att använd sig av putsmedel om man trots allt vill behålla en blank och fin yta.

Denna klassiska bordslampa är tillverkad av en av Sveriges främsta lamptillverkare, Karlskrona Lampfabrik.

KL0446M5+2308V1
Mått
Höjd: 27cm (ink.skärm)
Material
Glas
Mässing
Mässing, glas
Tillverkningsland
Sverige
Ljuskälla (ingår ej)
E27 (Max 20w), A++ - E, väggfäste i IP-klass 24.

Vanligt putsmedel.

Fästplattan i stål som följer med fäster man med tre hattmuttar. Fäst plattan i underlaget med två skruvar. Plattan har en kopplingsplint där lampan och ledningen kopplas.
Fästplatta (d 105mm)
skruvar ( c/c 58-71mm)