Badrumslampa Blomberg - mässing/ opalvitt klotglas

Badrumslampa Blomberg - mässing/ opalvitt klotglas

Badrumslampa Blomberg - mässing/ opalvitt klotglas

2 470 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Badrumslampa Blomberg med vit klotglas är en direktansluten vägglampa gjord i dragen och trycksvarvad mässing. Denna typ av lampa ser man oftast hängandes i par vid varsin sida av en spegel.

Lampan är en direktansluten väggfast modell, vilket gör att det inte finns en strömbrytare utan det styrs med en direktanslutning väggströmbrytare. Den är försedd med E27 förmässingad lamphållare (max 20W), och en gängad ring till att fästa skärm med. Lampan har ett kapslat väggfäste i IP-klass 24. Glasskärmen har en 80mm flänsfattning, och är ett vitt klotglas.

Ljuskällor ingår ej vid köp av lampa.

Materialet mässing är en metallblandning av zink och koppar, där man genom bockning, dragning och svarvning har kunnat format lampan. Med tiden får mässing en mörkare ton, desto mer fukt som den drar åt sig desto snabbare kommer den att få en mörkare ton. En naturlig och härlig process när det kommer till materialet mässing.

Det går bra att använd sig av putsmedel om man trots allt vill behålla en blank och fin yta.

Denna klassiska vägglampa är tillverkad av en av Sveriges främsta lamptillverkare, Karlskrona Lampfabrik.

KL0440M5+2308V0
Mått
Höjd: 32cm, Djup: 15cm till glödlampans mittpunkt.
Material
Glas
Mässing
Mässing, glas
Tillverkningsland
Sverige
Ljuskälla (ingår ej)
E27 (Max 20w), A++ - E, väggfäste i IP-klass 24.

Vanligt putsmedel.

Fästplattan i stål som följer med fäster man med tre hattmuttar. Fäst plattan i underlaget med två skruvar. Plattan har en kopplingsplint där lampan och ledningen kopplas. Fästplatta (d 105mm) skruvar ( c/c 58-71mm)