Eichholtz

Bordslampa Monaco

Bordslampa Monaco
Eichholtz

Bordslampa Monaco

3 985 kr
Kommer snart
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Denna lyxiga lampa utstrålar elegans och passar perfekta i både klassiska och moderna hem. Med en svart kropp som är inspirerad av korintiska pelare och en sockelbas med mässingsdetaljer är ’Monaco’ pricken över i:et till inredningen. Varför inte höja mysfaktorn hemma med att placera bordslampan på byrån i hallen, sidobordet, nattduksbordet eller vid fönstret. Lampan kommer från exklusiva varumärket Eichholtz.

Ljuskällor ingår ej vid köp av denna lampa.

EH101640
Material
Mässing
Stål
Stål
Tillverkningsland
Indien

Nerladdning

101640 Energy Label

Energy Label för Bordslampa, EH101640 från Eichholtz

Nerladdning (299.36k)

Vi lägger stor viktigt på att produkterna vi säljer ska ha en lång livslängd. Genom att noggrant rengöra och underhålla metallytor kan du njuta av lampan i många år framöver. Det är viktigt att ge de extra kärlek, därför rekommenderar vi att damma av regelbundet med en ren, mjuk och torr trasa. Innan du börja med att dra ut lampsladden innan du rengör lampan. Var även försiktigt med att inte spraya rengöringsmedel eller vatten innanför/på lampskärmen. Undvik vidare pappershanddukar, skrapor, stålull, skurplattor, rakblad och liknande.