Beslag Design

Knopp Solliden 25 förnicklad

Knopp Solliden 25 förnicklad
Beslag Design

Knopp Solliden 25 förnicklad

130 kr
Tillfälligt slut
Vi skickar ett meddelande så fort produkten är åter i lager. När du bevakar produkten godkänner du samtidigt att vi lagrar din e-postadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Knopp Solliden är utformad att den enkelt kan passa in i de flesta typer av kök och möbler. Runda modellen knyter samman klassisk och modernt och ger en möjlighet att kunna använda beslaget till både helsläta luckor och till luckor som har lite mer framtoning samt till olika typer av möbler. Knoppen är utformad att man med ett bekvämt och enkelt grepp kan öppna luckan.

Genom att förnya kökshandtagen och möbelhandtagen kan man enkelt få till de nya looken i köket/hemmet utan att behöva renovera eller byta ut luckor och skåp. Knopphandtaget kan kombineras med olika beslag. Vid köp av detta beslag ingår det en skruv.

Detta handtag är gjord i metall som blivit förnicklad, ytan har genomgått en elektrolytisk process behandling där man täckt ett tunnare lager nickel. Det bidrar till en kallare färg (silveraktig) och att produkten får en starkare yta som behåller sin glans bättre. Denna behandling är helt fri från föroreningar.

Ett klassiskt knopphandtag tillverkat av Beslag design.

BD339430-11
Mått
Diameter: 25mm, Djup: 27mm
Material
Förnicklad Metall
Nickel
Tillverkningsland
Sverige

Vid rengöring av beslaget ska man använda sig av en fuktig trasa utan rengöringsmedel eller annat då detta kan ha en skadlig effekt på ytan av handtaget.

En skruv ingår. Till luckor 16-19mm.